Pakara - kehon isoin lihas ja tärkein tukilihas!

Oma treeni toimivalle pakaralle.

* Valmis sarja millä rakennat hermostuksen pakaraan, aktivoit tukilihakset ja parannat liikkuvuutta.

* Valmiis "seuraa mukana" treeni, jolla vahvistat sekä tukea, että voimaa.

* Valmis palauttava sarja

 

Tämä treeni on rakennettu siten, että voit tehdä sen sellaisenaan alusta loppuun, eli teet ensin aktivoinnit ja liikkuvuudet, sen jälkeen vahvistukset ja lopuksi palauttelut.

 

Tai

 

Voit ottaa minkä tahansa osan, ja liittää sen omiin treeneihisi!

Tämä on kokonainen erillinen spesifi treeni joka sisältää:

  • Tukilihasten ja liikkuvuuden aktivointiliikkeiden tekniikkaopetuksen ja valmiin liikesarjan.

  • Vahvistusliikkeet koko pakaran alueen aktivointiin ja spesifit tekniikat, millä varmistetaan ettei treeni ”mene reisille” HUOM. nämä eivät ole perinteisiä suorinjaloin maastavetoa tms. vaan perustuvat hermoston primääriliikkeiden ja faskialinjojen käyttöön. Treenataan siis kaikkia pakaralihaksia ja lihastoimintaketjua. Tarvitse esim käsipainon tai kahvakuulan tai onnistuu vaikka vain repulla johon laitetaan pari täyttä vesipulloa :)

  • Pakara on tärkeä lihas lantion asennon hallinnassa ja osaltaan varmistaa terveet polvet ja terveen selän, siksi se ei saa olla jumissa, eikä se saa olla heikko, sen pitää olla kyvykäs rentoutumaan, supistumaan ja tukemaan! Tämä treeni sekä aktivoi tuet, vahvistaa lihaksiaj a ketjuja ja sisältää erikseen palauttavan osion.

 

  • Pakara on ehkä se tärkein lihas kaikissa kyykyissä, kaikessa juoksussa, on se sitten lenkkiä, tanssia tai muuta jalkojen päällä tapahtuvaa liikettä, kuten kamppailua, pelaamista tai vaikka tavaroiden tai lasten kantamista. Toimiva pakara osana kokonaisia liikkeitä takaa voimaa ja terveyttä.

  • Tämä on myös loistava vastapaino pakaraa passivoivalle istumatyölle.

HINTA 29€

 

Maksu hoituu luottokortilla tai verkkopankissasi ja tunnukset valmennukseen tulevat sähköpostiisi. Kirjaudu sisään, löydät treenit videona ja ne ovat sinun lopun elämääsi!

Kaikissa ongelmissa autamme: emmiina@naturalbootcamp.fi


© Natural Bootcamp Oy 2019.

Kaikki oikeudet pidätetään.