Natural Bootcamp


  • Bonus 1: Ravinto vuorokauden ympäri -videovalmennus

    Energisoiva, terveellinen ja kehon liikkuvana ja kunnossa pitävä ravinto. Miten rakennat sinulle ja sinun tilanteeseen sopivat ateriat aamusta iltaan maksimoidaksesi energian päivällä ja unen yöllä sekä pitääksesi kehon kunnossa. Arvo 29€ Tämä on uusi valmennukseni joka löytyy myös verkkokaupastamme erikseen aivan pian.

  • Bonus 2: Kotiruoka - 40 reseptiä kotikeittiöön e-kirja

    Ei kikkailua, vaan oikeaa ruokaa, resepteillä jotka maistuvat! Kaikki reseptit ovat kerta annoksia joten on helppo tehdä yhdelle, kahdelle, kolmelle tms. Tiedät miten ärsyttävää on tehdä 4hlö resepti kolmelle tai edes kahdelle kun tarvitaan esim 1/3 kananmunaa… Arvo 14,90€. Tämä löytyy myös verkkokaupasta erikseen jo nyt.

  • Bonus 3: Ravitse faskiaa -videovalmennus

    Tämä valmennus sisältää tärkeimmät tiedot ja strategiat miten sidekudosten kuntoon vaikutetaan muulla kuin liikunnalla. Se mitä suusta laitetaan alas, tai jätetään laittamatta ja millä muulla faskiaa voi ravita, löytyy tästä valmennuksesta. Arvo 29€. Tämä löytyy myös verkkokaupasta erikseen pian.


HALUATKO MAKSAA LIIKUNTAEDUILLA?

Otamme vastaan myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja Epassin mobiilimaksuja. Palvelun sivulta löydät meidät nimellä AFT.fi/Natural Bootcamp Oy. Maksa kurssin maksu ja laita kuitti/kuittaus emmiina@aft.fi.

100% TULOSTAKUU

HUOM! Kurssilla on 100 % rahat takaisin TULOSTAKUU!  

Tee 12vk valmennus läpi treenaten minimissään 3*15min viikossa ja jos et huomaa mitään muutosta, maksamme 100 % rahat takaisin. 

TIETOSI OVAT TURVASSA

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuolisille.

TARVITSETKO APUA?

  • info@aft.fi

© Natural Bootcamp Oy 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.